Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

L'art pour l'art Társulat - L'art pour nyár - Tokaj


Paulay Ede Színház - Tokaj

2021. július 30. 19:00


A L'art pour l'art Társulat hangsúlyozottan nem karácsonyi műsora!

Persze joggal feltételezhetnek rólunk bármilyen őrültséget, hiszen a több mint 30 éves pályafutásunk alatt annyi abszurd dolog történt a színpadon, hogy akár még az is beleférhetne, hogy júliusban karácsonyi műsorral lepjük meg Önöket...

Minden kedves nézőnk figyelmét előre felhívjuk, hogy ez a műsorunk nem a karácsonyi ünnepi ráhangolódás jegyében készült, ha tehát valaki ilyen céllal jönne megtekinteni az előadást, azt lebeszélnénk. A Besenyő család tagjai, Naftalin Ernő, vagy a Költő biztosan nem fognak a nyár közepén az ünnepi készülődésről szót ejteni. Lesz viszont egy csomó örökzöld, persze nem fenyőfa, hanem például diavetítések és rockzenei kavalkád, amivel kapcsolatban megtudhatjuk, hogy a "rakk örkselpszzthatlan".

Gyakran szokott arra gondolni, hogy hányat kell még aludni karácsonyig? Ha a válasz „Kalocsa”, akkor egy másik kérdésre válaszolt, ha nem, akkor két jó hírünk van! Az egyik, hogy végre sikerült a feltett kérdésre válaszolnia, a másik, hogy a L'art pour l'art Társulat vidám, nyáresti műsorának köszönhetően néhány órára megszabadulhat a karácsonnyal kapcsolatos, nyomasztó gondolataitól, mint például a csúcsdísz.

Hívjuk, jöjjön! Gondoljunk együtt, de ne a karácsonyra!

Ui.: Társulatunk elsők között szeretne önnek békés, boldog karácsonyt kívánni!

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.